SUPPORT     Phone +47 22 42 59 03                  Email             Login

EKSPERTER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER SIDEN 2004

VÅRE KOMPETANSEOMRÅDER

Lederundersøkelser

LEDERUNDERSØKELSER

Markedsundersøkelser

MARKEDSUNDERSØKELSER

Spesialprosjekter

SPESIALPROSJEKTER

DETTE LIKER VÅRE KUNDER OM OSS

  • SUPPORT 99% 99%
  • LØSNINGSORIENTERING 95% 95%
  • KOMPETANSE 93% 93%
  • FLEKSIBILITET 96% 96%

VÅRE KUNDER ER FORNØYDE

%

14 års erfaring

Friske Fakta er en liten organisasjon og snur oss derfor hurtig rundt. For tiden er vi 3 fast ansatte, og har i tillegg knyttet til oss en rekke samarbeidspartnere som gjør at vi kan ta på oss krevende prosjekter. Hos oss får du faste kontaktpersoner og et stabilt kundeforhold. Vi strekker oss langt for at ditt prosjekt skal bli vellykket og at du som kunde skal bli fornøyd.

Friske Fakta har vært dedikert til elektroniske spørreundersøkelser siden 2004. Vi jobber med mange av landets fremste bedrifter og organisasjoner innenfor en rekke bransjer. Vår kompetanse strekker seg fra til salg og markedsføring til HR og IT – i tillegg til det rent undersøkelsesfaglige.

Arne Kristian Helgestad

Arne Kristian Helgestad

Daglig leder

Arne Kristian Helgestad er sivilmarkedsfører fra NMH/BI, har mange års ledererfaring fra nettbaserte virksomheter, hvor det mest kjente er StepStone. I Friske Fakta er han ofte direkte involvert i prosjekter som omfatter kunde- eller medarbeiderundersøkelser. Han har hatt ansvaret for gjennomføring av hundrevis av slike undersøkelser.

Når han ikke er på jobb, er han familiefar, en av Norges beste badmintonspillere for veteraner, er opptatt av god mat og vin, fiske og gode lag. Om du vil stille opp mot han i quiz, vær forberedt.

Mobiltelefon: 934 10 907
Kontor: 22 42 59 01
E-post: akh@friskefakta.no

Bjørn Ruistuen

Bjørn Ruistuen

Prosjektleder

Bjørn Ruistuen er utdannet innen økonomi og markedsføring, men har også sterk dragning mot teknikken. Han har vært gründer hele livet og har blant annet jobbet med online rekrutteringsløsninger i StepStone i inn- og utland, Bjørn er alltid involvert i Friske Faktas tekniske løsninger, i tillegg til å ha ansvar for eksempel våre valg- og avstemningsløsninger.

Når han ikke er på jobb, er han familiefar, aktiv fotograf i Drøbak Fotoklubb, hobbymusiker og idrettsinteressert. Det siste riktignok fra tribune eller tv.

Mobiltelefon: 9176 6176
Kontor: 22 42 59 03
E-post: br@friskefakta.no

HVORFOR BRUKE FRISKE FAKTA?

I en hektisk hverdag møter travle ledere og mellomledere mange utfordringer, ikke minst å få tiden til å strekke til i ulike sammenhenger. Man får dårlig samvittighet fordi man burde spurt medarbeidere eller kunder om hva de synes og ikke alltid kan prioritere dette. Det kan skyldes mangel på tid, kunnskap, egnet verktøy/metode eller at man helst ville få noen andre til å gjøre innsamlingsjobben på en hensiktsmessig måte.

Vi tror også at det kan komme av at man trenger noen å spille ball med for å få gjort ulike undersøkelsesprosjekter på en god måte som er tilpasset virksomhetens behov. Å få noen velmente råd av folk med erfaring vil ofte oppleves som verdifullt, vi i Friske Fakta har lang erfaring med dette og kan komme med innspill til ditt ønskede prosjekt. Da får du resultater du kan bruke til noe nyttig i forhold til din organisasjon, med en smidig samarbeidspartner.

Teknisk leverandør av alle former for webbaserte spørreundersøkelser

Friske Fakta har håndtert undersøkelser med stor spennvidde og alle slags utfordringer mht. innsamlingsmetoder og andre praktiske løsninger. Alt fra gigantprosjekter for NVE, NOKUT eller DNB, med kompliserte tekniske løsninger, til de mer ordinære prosjektene med kunder, arrangementsdeltakere eller medarbeidere som målgruppe. Disse krever også kunnskap om hensiktsmessige alternativer og løsninger.

Du bestemmer selv graden av gjør-det-selv

Vi har lang erfaring med at ulike personer i samme bedrift pga. tid, kunnskap eller interesse velger ulik grad av bistand med undersøkelser. Noen ønsker å gjøre alt selv og vil ha support med løsninger innen verktøyet for å lage undersøkelser og andre vil ha mest mulig hjelp. Bedrifter som ikke har eget verktøy, men ønsker å gjøre en enkelt undersøkelse, kommer enten med et spørreskjema de vil distribuere og motta rapporter, eller ønsker et møte for å diskutere hele prosjektet og utforming av spørreskjema. Du velger.

Vi er mer opptatt av resultatet enn hvilket verktøy man bruker

Tidvis hjelper vi gjerne kunder som har skaffet et verktøy fra en konkurrerende leverandør, men møter utfordringer de ikke er i stand til å løse selv. Dette kan være fordi deres verktøy har ulike begrensninger eller at de ikke får hjelpen de ønsker. Kvaliteten på undersøkelsen og resultatene er mer avhengig av vurderingene som gjøres i forbindelse med prosjektet enn hva man benytter til innsamlingen. Vi tar gjerne en utfordring!

Support, kurs og opplæring

Friske Fakta har alltid lagt stor vekt på personlig service og solid support. Vi tenker langsiktig og strekker oss langt for å få fornøyde kunder. Hos oss er dette mer enn en floskel, vi mener det. Kurs og opplæring holder vi når det ønskes, i hovedsak bedriftsinterne kurs.

Integrasjoner med andre IT-systemer

Dersom det er hensiktsmessig pga. antall transaksjoner eller at man ønsker automatikk ved utsendelser, er integrasjoner effektivt. Enkelt forklart vil man kunne flytte data mellom bedriftens egne systemer (f. eks. HR/CRM) og spørreverktøyet – og vice versa. Målet er full automatikk. Rapporter oppdaterer seg automatisk med ulike nedbrytninger for effektiv distribusjon i organisasjonen, gjerne med varsler til ønskede personer om noe spesielt inntreffer.

SLIK JOBBER VI

Kreative, men ryddige. Raske, men solide.

AVKLARE MÅL, PROSESS OG RAMMER

Når du skal gjennomføre en undersøkelse og ønsker noen å spille ball med utenfor din egen organisasjon, hører vi gjerne fra deg. Om du ikke har lang erfaring med slike undersøkelser er det mange momenter som skal vurderes for å sette sammen et optimalt prosjekt. Man må gjerne veie ulike alternativ opp mot hverandre, det kav være flere ulemper og fordeler med disse og helheten må ivaretas.

SKRIFTLIG TILBUD OG INNGÅ AVTALE

Når man har omfang og omtrentlig tidsbruk for Friske Fakta avklart, setter vi opp et bindende tilbud, alt inkludert. Vi vurderer forskjellige faktorer i hvert enkelt prosjekt og har derfor ikke en vanlig prisliste. Vi skremmer sjelden noen med våre pristilbud.

RAPPORTERING

Om det er avtalt sånn, leverer vi rapporter i henhold til spesifikasjon – på det tidspunkt det er avtalt. Bruker du Research Studio selv, kan du også produsere og distribuere egne rapporter.

Dronning Eufemias gate 16

Noen av våre kunder

Tusen takk for tilliten!